SnipImage
cikgu hafisSnipImage

eBook Download Sistem Bisnes Internet

Free!

KOMPONEN #1 – NICHE & PRODUK
Anda mesti lakukan benda ni dahulu! Iaitu tetapkan niche dan produk anda.
Jenis jenis Produk?
Dalam bisnes internet, ada 2 produk utama.
Pertama, produk fizikal… ianya produk yang anda boleh tengok, rasa, sentuh… contohnya
baju, kasut, tudung, vitamin kurus dan macam –  macam lagi. Alaaa yang ni kan biasa orang
bisnes kat luar pun.
Kedua, ialah produk digital! Yang ni memang takde orang jual kat luar kat supermarket, hypermarket, uptown dan sebagainya. Produk jenis ini hanya dijual dalam internet sahaja kerana ianya dalam bentuk digital. Contoh ebook, video tutorial, software, webinar (seminar online) dan sebagainya.
Dari segi pilihan produk tu terlalu banyak untuk anda pilih dan hasilkan income. Saya akan cerita tentang benda ni dalam bahagian Monetization (cara hasilkan income). Tunggu ebook course seterusnya.
Apa itu niche?

5 in stock

SKU: ebook10. Categories: , , , . Tags: , , , , , .

Product Description

eBook Download Sistem Bisnes Internet

Assalamualaikum dan salam hormat.
Bertemu juga kita dalam ebook course yang saya cuba usahakan untuk SHARE
ilmu yang saya apply sendiri dalam bisnes internet saya.
Pertama sekali… sebelum kita START ebook course secara berperingkat ini, saya nak pastikan anda berada dalam landasan yang betul supaya memudahkan saya lakukan KNOWLEDGE TRANSFER.
Sebelum kita mulakan…
So anda kena tahu benda

benda ni dahulu…
(ini pantang larangnya… cewah macam nak berguru silat la plak )
Apa yang bakal anda pelajari ini adalah 100% teknik proven Internet Marketer / Pemasar Internet.
Ia digunakan secara meluas dalam pemasaran internet baik di Malaysia dan International LEVEL.
Ianya…BUKAN DIRECT SELLING!

Saya bukan nak promote anda join direct selling under saya.
Ada yang kata ni “nak promote elken la ni…”, “nak promote tone excel ker?”
BUKAN! BUKAN! BUKAN!
BUKAN SKIM CEPAT KAYA!

Saya bukan nak “BASUH” anda suruh labur dan lebur .
Tiada satu sen pun yang akan saya minta untuk anda baca ebook course ini. Anda hanya perlu
labur masa sahaja untuk baca kandungan ebook ini untuk tahu ilmu pemasaran internet.

BUKAN UNTUK SI PEMALAS!

Ini adalah 100% REAL BISNES dan disebalik kejayaan sesuatu bisnes tersebut adalah usaha yang dilakukan tanpa putus asa dan doa.
Kalau anda nak GOYANG KAKI dan taknak usaha, “Syuhh…syuh… pergi main jauh-jauh”
Sesungguhnya, segala KNOWLEDGE yang saya share dalam ebook course ini anda boleh terus apply dalam bisnes anda. Tetapi ingat! Bukan ilmu dalam ebook ini yang memberikan kejayaan, sebaliknya usaha yang bersungguh tanpa kenal putus asa dan doa andalah yang menentukan kejayaan anda.

SETUJU? Kalau anda kata “TAK”, hentikan pembacaan anda sekarang! Ilmu dalam ebook course ini
bukan untuk anda.

SERIUS!
Kalau anda jawab “YA”
dalam hati tu… maksudnya anda dah ready!

Product Description

************************************* NOTIS SEMUA2ADA******************************

PENTING: Pihak kami hanya mengedarkannya secara PERCUMA seperti mana yang dinyatakan oleh penulis. Sebarang isi kandungan ebook tidak diubah dan hakmilik penulis. Sebarang masalah atas penggunaan ebook ini, pihak kami tidak bertanggungjawab.

Jika terdapat sebarang pelanggaran hakcipta atau sebarang masalah atas penerbitan ini, mohon email kepada admin kami di admin@semua2ada.com.

*************************************************************************************

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “eBook Download Sistem Bisnes Internet”