Maklumat Pengantaran

Penghantaran dan kiriman barangan.

Untuk makluman pelanggan yang dihormati, kami berharap untuk mengirim atau menghantar barangan yang dipesan dalam tempoh masa yang dipersetujui semasa pembelian. Jumlah hari penghantaran adalah tempoh dimana apabila pesanan anda kami terima sehingga masa anda menerima barangan yangg dipesan. Ia terbahagi kepada dua bahagian.

(a) Masa memproses bagi setiap item adalah masa apabila anda menghantar pesanan sehingga item tersebut meninggalkan premis kami. Kami mengambil masa selama 2 (DUA) hari bagi memproses pesanan anda.

(b) Masa kiriman ialah apabila item yang anda pesan meninggalkan premis kami sehingga ia tiba ke alamat anda dan ini bergantung kepada pilihan kiriman yang anda pilih. Bagi kebanyakan item, kami menawarkan kiriman menggunakan perkhidmatan :

•   POSLaju ( 3 hingga 5 hari bekerja)

Sila ambil perhatian:

•      Pilihan penghantaran atau kiriman tidak boleh diubah apabila pesanan telah dibuat.

•      Kelewatan yang disebabkan cuaca adalah bukan dibawah kawalan kami.

Bila untuk jangkakan ketibaan item yang anda pesan

Apabila produk atau pesanan telah dihantar, anda akan diberikan ID untuk pengesanan bagi mengesan item/produk yang anda pesan.

Jika sekiranya kami tidak dapat memenuhi tarikh penghantaran yang telah dianggarkan kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian, liabiliti,kos, ganti rugi, caj atau perbelanjaan yang timbul daripada penghantaran lewat.